مرکز چاپ و انتشارات

• شنبه, 1392/11/12 - 11:50

انتشارات دانشگاه شهید بهشتی با نام «اداره انتشارات» در سال 1352 و چاپخانه آن در سال 1354 رسماً فعالیت خود را آغاز کرد. از سال 1352 این اداره و روابط عمومی دانشگاه زیرنظر یک اداره کل فعالیت می‌کرد. در بهمن سال 1353 «مرکز فروش کتاب» دانشگاه در ضلع جنوبی کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه آغاز به کار کرد. از سال 1383 فروشگاه کتاب به طبقه همکف ساختمان مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات منتقل شد. دکتر علی آزمایش نخستین مدیر اداره انتشارات در سال 1354 بود، هنگامی که این اداره در حوزه معاونت آموزشی دانشگاه به مسئولیت دکتر ابوالفضل قاضی قرار داشت. در همین سال اداره انتشارات از روابط عمومی دانشگاه جدا شد و اداره‌ای با نام «دفتر انتشارات و تأمین منابع درسی» تأسیس گردید. پس از دکتر علی آزمایش آقای رحمت‌الله مهراز مدیریت دفتر را عهده‌دار شد. حدوداً از تاریخ 1/10/1354 تا پیروزی انقلاب اسلامی ایران و اندکی پس از آن تا اوایل سال 1358 این اداره با همان نام «دفتر انتشارات و تأمین منابع درسی» به فعالیت خود ادامه داد و دکتر ابوالفتح حکیمیان مدیریت دفتر را به مدت چهار سال عهده‌دار بود. در همان سال شورای عالی انتشارات دانشگاه متشکل، از ریاست دانشگاه، معاونت آموزشی دانشگاه و نمایندگان دانشکده‌ها تشکیل شد و سپس پست‌های سازمانی دفتر انتشارات و چاپخانه مورد تصویب قرار گرفت و اصولاً فعالیت رسمی و سازمان یافته کنونی مرکز چاپ و انتشارات فعلی از آن زمان شکل گرفت. از سال 1359 این اداره با عنوان «سازمان چاپ و انتشارات» با مدیریت دکتر رضا شعبانی به فعالیت خود ادامه داد و از سال 1362 چاپخانه دانشگاه یکی از زیرمجموعه‌های امور عمومی شد و در همان سال انتشارات زیرمجموعه معاونت پژوهشی قرار گرفت. این تقسیم‌بندی پابرجا بود تا در تغییراتی که در سازمان تفصیلی دانشگاه در سال 1370 به وجود آمد مجدداً انتشارات و چاپخانه با عنوان «مرکز چاپ و انتشارات» در هم ادغام شد و از آن زمان تا کنون در زیرمجموعه معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه فعالیت می‌کند. مدیران مرکز چاپ و انتشارات پس از انقلاب اسلامی تاکنون 1. دکتر رضا شعبانی، 2. دکتر محمدصادق مهدوی، 3. دکتر محمدنقی غفوری، 4. دکتر محمدعلی اردبیلی، 5. دکتر محمدصادق مهدوی (مجدداً)، 6. حسنعلی کمالی، 7. محمدعلی سیفی، 8. دکتر عطاالله حسنی، 9. دکتر کورش فتحی واجارگاه، 10. دکتر احمدرضا ذوالفقاری، 11. دکتر محمدرضا نبید، 12.دکتر رائد فریدزاده.

دیدگاه‌ها

من اقدام به خرید اینترنتی کردم، اما بعد از خرید هیچ اطلاعاتی برای پیگیری خرید در پروفایل من موجود نیست. از کجا می توانم پیگیری کنم؟

با سلام

لطفا با شماره 29902084 تماس بفرمایید

سلام میخواستم مقاله ارسال کنم ولى گزینه مربوط و پیدا نکردم!لطفا راهنمایی میفرمایین

با سلاو و احترام