تحول اخلاقی: نظریهها و کاربردها
نوشتۀ: الیزابت سی. وُزُلا
ترجمۀ: دکتر شهلا پاکدامن، زهرا رویایی
چاپ اول: 1397؛ صفحه:292؛ قیمت: 300.000 ریال
در این کتاب از دو منظر به #تحول_اخلاقی نگریسته شده است: 1. تغییرات کیفی در درک افراد از کار «درست» و «نادرست» تحتتأثیر «تجربه» و «گذر زمان»، 2. تفاوتهای فردی در قضاوتها، هیجانات و رفتارهای اخلاقی. ادغام نظریههای کلاسیک و راهکارهای معاصر برای ارزیابی و درمان در زمینۀ تحول اخلاقی و مسائل آن، تأکید بر کاربردها و ایجاد ارتباط میان نظریه و عمل، همچنین توجه به جنبههای فرهنگی، جنسیت و قومیت از نکات برجستۀ این اثر است؛ بهویژه، توجه خاص نویسنده به بررسی نمونههایی از جهان اسلام و کشورهایی مانند چین و کشورهای امریکای لاتین و آفریقا و همچنین دریافت جوایزی در سالهای 2014 و 2015 مترجمان را برآن داشت که به ترجمة این کتاب ارزشمند برای بهرهمندی مخاطبان ایرانی و فارسیزبان اقدام کنند.
این کتاب در 2 بخش و 11 فصل تنظیم شده است؛ در بخش اول، تحول اخلاقی در قرن 21 و ریشههای نظری و مسیرهای جدید و در بخش دوم، کاربردهایی از نظریه برای عمل بررسی میشود.
این کتاب را میتوان به منزلۀ منبع واحدهای درسی تحول اخلاقی و #روانشناسی اخلاقی در مقطعهای کارشناسی و کارشناسی ارشد در نظر گرفت، یا به عنوان منبع تکمیلی مرتبط با حوزههای انسان، کودک یا اجتماع و تحول #شخصیت در روانشناسی، #مشاوره، آموزش، مطالعات خانواده، #مددکاری و مذهب پیشنهاد کرد. بهعلاوه، رویکرد کاربردی کتاب بهگونهای است که میتواند برای #مشاوران_مدرسه و حوزۀ سلامت روان مفید باشد.